www.fischer-moebel.de

Vackra tyska utemöbler av högsta kvalitet

Det familjeägda företaget i Schlierbach utanför Stuttgart har sina rötter i ett sågverk sedan flera generationer, och har tillverkat utemöbler sedan 1984. Kärleken till trä, kombinerat med kvalitet och hantverkskunnande har utgjort basen för Fischer Möbels framgång. Små exklusiva serier, med form och funktion som signum har resulterat i många internationella design-utmärkelser. Fischer Möbel har tagit ett nytt steg med de nya, innovativa kollektionerna i fm-foam med gummiöverdrag som läggs på för hand i många lager. Mjuka, sköna produkter med fantastisk hållbarhet.

Design-kollektionerna har tagits fram tillsammans med väletablerade designers. Endast bästa tillgängliga material har använts, och är därför typiska profilprodukter för Fischer Möbel. I Classic-kollektionen används enbart välkända och etablerade produkter. Möblerna har tagits fram enligt bästa hantverkstraditioner. Framförallt utmärker sig produkterna av sin kombination av form och funktion - de utdragbara borden är i en klass för sig.

Fischer Möbels vackra, tidlösa och välgjorda produkter har formgivits tillsammans med designer som danska Mads Odgård, Wolf Udo Wagner och Wolfgang C R Mezger.